Električna energija

V vsakdanjem življenju smo se navadili na uporabo raznolikih električnih naprav in predvidoma bo poraba električne energije v prihodnje še naraščala, ker:
- postaja naše delovanje vse kompleksnejše in se potrebe po električni energiji zaradi uporabe vedno novih električnih naprav povečujejo (kljub upoštevanju učinkovitejše rabe energije – naprav z boljšim izkoristkom),
- pomeni uresničevanje ciljev učinkovite rabe energije prehod z uporabe okolju manj prijaznih virov energije (npr. naftnih derivatov) na povečanje uporabe električne energije (npr. električna vozila in uporaba toplotnih črpalk za ogrevanje).

Vaš posel je vsak dan odvisen od zanesljive dobave električne energije. 

Izberite si zanesljivega partnerja. 

Mi vam bomo pripravili in pomagali izbrati ponudbo po vaši meri in vam s tem prihranili čas in denar za rast vašega posla.

Pošljite nam povpraševanje in pripravili vam bomo individualno ponudbo.

Obrazec za povpraševanje

Katere storitve vas zanimajo?

Obrazec za povpraševanje je uspešno oddan.

POVPRAŠEVANJE ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Menjava dobavitelja je preprosta, vse kar potrebujete je:

  • Izpolnite Spletni obrazec za menjavo dobavitelja. Če potrebujete pomoč, nam lahko tudi pišete na #EM#696f646c446c687167657e6a227e67#EM#, kjer vam bomo z veseljem pomagali izpolnili spletni obrazec.
  • Na osnovi posredovanih podatkov boste v nekaj dneh v podpis prejeli dva izvoda pogodbe in ostalo dokumentacijo. Preglejte vse navedene podatke ter podpišite dokumente. Oba izvoda pogodbe nam podpisana vrnite v priloženi kuverti z že plačano poštnino. Po uspešno izvedeni zamenjavi vas bomo obvestili z dopisom in vam vrnili tudi en izvod podpisane pogodbe.Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovojujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene