Električna energija

V vsakdanjem življenju smo se navadili na uporabo raznolikih električnih naprav in predvidoma bo poraba električne energije v prihodnje še naraščala, ker:
- postaja naše delovanje vse kompleksnejše in se potrebe po električni energiji zaradi uporabe vedno novih električnih naprav povečujejo (kljub upoštevanju učinkovitejše rabe energije – naprav z boljšim izkoristkom),
- pomeni uresničevanje ciljev učinkovite rabe energije prehod z uporabe okolju manj prijaznih virov energije (npr. naftnih derivatov) na povečanje uporabe električne energije (npr. električna vozila in uporaba toplotnih črpalk za ogrevanje).

Vaš posel je vsak dan odvisen od zanesljive dobave električne energije. 

Izberite si zanesljivega partnerja. 

Mi vam bomo pripravili in pomagali izbrati ponudbo po vaši meri in vam s tem prihranili čas in denar za rast vašega posla.

Pošljite nam povpraševanje in pripravili vam bomo individualno ponudbo.

Zemeljski plin

Do 30% boljši izkoristek sodobnih plinskih kotlov in nižje cene zemeljskega plina v primerjavi z drugimi energenti lahko v vašem poslu prihranijo na leto vsaj tretjino denarja, ki bi ga sicer porabili za ogrevanje. Če temu dodamo prihranek prostora, saj zemeljskega plina ni treba skladiščiti, zanesljivost dobave, cenejše vzdrževanje plinskih sistemov ogrevanja, je zemeljski plin modra odločitev okoljsko ozaveščenih ljudi.

Zemeljski plin omogoča udobje in raznoliko uporabo ter ne zahteva skladiščenja, je cenovno konkurenčen in med vsemi fosilnimi gorivi najmanj obremenjuje okolje. Omogoča varno in avtomatsko krmiljenje ogrevanja ter pripravo sanitarne vode, zanesljivost oskrbe, pa je zagotovljena z dolgoročnimi pogodbami o dobavi zemeljskega plina.

Izberite si zanesljivega partnerja. 

Mi vam bomo pripravili in pomagali izbrati ponudbo po vaši meri in vam s tem prihranili čas in denar za rast vašega posla.

Pošljite nam povpraševanje in pripravili vam bomo individualno ponudbo.

Obrazec za povpraševanje

Katere storitve vas zanimajo?

Obrazec za povpraševanje je uspešno oddan.

POVPRAŠEVANJE ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Menjava dobavitelja je preprosta, vse kar potrebujete je:

  • Izpolnite Spletni obrazec za menjavo dobavitelja. Če potrebujete pomoč, nam lahko tudi pišete na #EM#696f646c446c687167657e6a227e67#EM#, kjer vam bomo z veseljem pomagali izpolnili spletni obrazec.
  • Na osnovi posredovanih podatkov boste v nekaj dneh v podpis prejeli dva izvoda pogodbe in ostalo dokumentacijo. Preglejte vse navedene podatke ter podpišite dokumente. Oba izvoda pogodbe nam podpisana vrnite v priloženi kuverti z že plačano poštnino. Po uspešno izvedeni zamenjavi vas bomo obvestili z dopisom in vam vrnili tudi en izvod podpisane pogodbe.