Vizija neskončnost

Vizija neskončnost je mesečni fiksni strošek, ki je namenjen pokrivanju stroškov poslovanja dobavitelja električne energije.


Paketi za gospodinjske odjemalce, ki vključujejo fiksni mesečni strošek Vizija neskončnost, so:

Več o samih paketih si lahko preberete na zavihku DOM.


Poskrbeli bomo, da bo v ponudbi vedno nekaj, kar vsako gospodinjstvo potrebuje. V ta namen smo na naši spletni strani pripravili kotiček Pomoč uporabnikom, v katerem smo za vas pripravili razne vsebine, kot so: leksikon izrazov, sklopi vprašanj in odgovorov o različnih tematikah, obrazci in dokumenti ter nasveti za varčno rabo energije.

»NOVO - Vizija neskončnost - neskončno ugodnosti za vas«

Za vse naše stranke, ki plačujejo fiksni mesečni strošek Vizija neskončnost, smo pripravili dodatno ugodnost. Ob nakupu varčnih sijalk iz naše ponudbe vam priznamo 3% popust. Ta popust se upošteva ob enkratnem plačilu izbranega paketa sijalk.
 

Novice ter predstavitev novosti, ki prihajajo v našo ponudbo, bomo predstavljali na zavihku DODATNA PONUDBA.

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovojujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene