O nas

Podjetje INVOLTA d.o.o. je dinamično in hitro rastoče podjetje, ki je bilo ustanovljeno v drugi polovici leta 2017. 

Naši najpomembnejši dejavnosti sta nakup in prodaja energentov. 

Svoje storitve ponujamo tako gospodinjskim kot tudi malim in velikim poslovnim odjemalcem. 
Smo podjetje z inovativnim in revolucionarnim duhom, ki želi biti vedno korak pred vsemi. Naša vizija je postati najboljši ponudnik energentov, ki bo odjemalcu nudil najboljšo prodajno in poprodajno izkušnjo, promoviral varčno rabo in stalno skrbel za nekaj novega, boljšega.

Našo zgodbo začenjamo z električno energijo in plinom, vendar se zavedamo, da je kakovost našega odnosa z vami odvisna od naše ponudbe. Naš cilj je v svojo ponudbo vključiti še ostale energente ter dodajati vedno nove storitve in produkte. Našim kupcem želimo omogočiti in jih tako tudi spodbuditi, da postanejo energetsko samooskrbni in za vedno neodvisni od nihanja cen na trgu.

Naše vrednote, katerim v svojem poslovanju sledimo so tudi vrednote, s katerimi vam želimo pokazati, da smo tukaj za vas. 

  • Zadovoljstvo naših kupcev je naša najvišja vrednota, prijaznost zaposlenih pa je osnovni pogoj za dosego cilja.
  • Odličnost je vrednota, ki nas opisuje. Želimo biti najboljši.
  • Inovativnost je naše vodilo. Nenehno iščemo ideje in rešitve za izboljšanje in rast. 
  • Vaša varnost nam je pomembna, zato kakovostno in učinkovito izpolnjujemo dogovorjene obveznosti in dosegamo zastavljene cilje.

Zaupanje v naš uspeh nam je že izkazala nakupovalna skupnost CherryBox24, ki tudi predstavlja eno naših najpomembnejših prodajnih poti. 

CherryBox24 je portal, ki združuje številna podjetja iz različnih držav, v središče pa postavlja uporabnika in njegove potrebe.

Poslanstvo CherryBox24 je pomagati ljudem, da razvijejo svoj osebni in finančni potencial ter uresničijo svoje cilje s pomočjo sistema, ki nagrajuje medsebojno pomoč in medsebojno delitev – Sistem soodvisnosti. Tako vsakemu gospodinjstvu omogoča, da poveča svojo kupno moč, ki je ključ do udobja in blaginje v času težkih socialnih razmer in krivic.

Njihova vizija na prvo mesto postavlja ljudi in odnose, ki jih povezujejo, da skupaj rečejo konec pogubnemu tekmovalnemu sistemu ter se usmerijo proti dobičkonosnemu sodelovanju in večji socialni pravičnosti.

Več o samem portalu si lahko preberete na spletni strani www.cherrybox24.com.  

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovojujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene