O nas

Podjetje INVOLTA d.o.o. je dinamično in hitro rastoče podjetje, ki je bilo ustanovljeno v drugi polovici leta 2017. 

Naši najpomembnejši dejavnosti sta nakup in prodaja energentov. 

Svoje storitve ponujamo tako gospodinjskim kot tudi malim in velikim poslovnim odjemalcem. 
Smo podjetje z inovativnim in revolucionarnim duhom, ki želi biti vedno korak pred vsemi. Naša vizija je postati najboljši ponudnik energentov, ki bo odjemalcu nudil najboljšo prodajno in poprodajno izkušnjo, promoviral varčno rabo in stalno skrbel za nekaj novega, boljšega.

Našo zgodbo začenjamo z električno energijo in plinom, vendar se zavedamo, da je kakovost našega odnosa z vami odvisna od naše ponudbe. Naš cilj je v svojo ponudbo vključiti še ostale energente ter dodajati vedno nove storitve in produkte. Našim kupcem želimo omogočiti in jih tako tudi spodbuditi, da postanejo energetsko samooskrbni in za vedno neodvisni od nihanja cen na trgu.

Naše vrednote, katerim v svojem poslovanju sledimo so tudi vrednote, s katerimi vam želimo pokazati, da smo tukaj za vas. 

  • Zadovoljstvo naših kupcev je naša najvišja vrednota, prijaznost zaposlenih pa je osnovni pogoj za dosego cilja.
  • Odličnost je vrednota, ki nas opisuje. Želimo biti najboljši.
  • Inovativnost je naše vodilo. Nenehno iščemo ideje in rešitve za izboljšanje in rast. 
  • Vaša varnost nam je pomembna, zato kakovostno in učinkovito izpolnjujemo dogovorjene obveznosti in dosegamo zastavljene cilje.

Zaupanje v naš uspeh nam je že izkazala nakupovalna skupnost CherryBox24, ki tudi predstavlja eno naših najpomembnejših prodajnih poti. 

CherryBox24 je portal, ki združuje številna podjetja iz različnih držav, v središče pa postavlja uporabnika in njegove potrebe.

Poslanstvo CherryBox24 je pomagati ljudem, da razvijejo svoj osebni in finančni potencial ter uresničijo svoje cilje s pomočjo sistema, ki nagrajuje medsebojno pomoč in medsebojno delitev – Sistem soodvisnosti. Tako vsakemu gospodinjstvu omogoča, da poveča svojo kupno moč, ki je ključ do udobja in blaginje v času težkih socialnih razmer in krivic.

Njihova vizija na prvo mesto postavlja ljudi in odnose, ki jih povezujejo, da skupaj rečejo konec pogubnemu tekmovalnemu sistemu ter se usmerijo proti dobičkonosnemu sodelovanju in večji socialni pravičnosti.

Več o samem portalu si lahko preberete na spletni strani www.cherrybox24.com.  

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovojujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene
X
Spoštovani,

obveščamo vas, da skladno z veljavnimi Splošnimi pogoji družbe Involta d.o.o. za dobavo električne energije gospodinjskim odjemalcem in malim poslovnim odjemalcem, ki so sestavni del Pogodbe o dobavi električne energije, družba Involta d.o.o. z dnem 1. 1. 2022 izstopa s trga električne energije ter obenem preneha z dobavo električne energije svojim odjemalcem.

Skladno z zgoraj navedenim vas seznanjamo s pravico do menjave dobavitelja električne energije ter vas pozivamo k čim prejšnji sklenitvi nove Pogodbe o dobavi električne energije z novo izbranim dobaviteljem. Seznam vseh dobaviteljev na trgu električne energije je objavljen na spletni strani SODO in sicer na povezavi: https://www.sodo.si/sl/za-odjemalce/seznam-dobaviteljev-elektricne-energije.

V primeru, da ne sklenete nove pogodbe z izbranim dobaviteljem električne energije, boste skladno z 32. členom Zakona o oskrbi z električno energijo (Uradni list RS, št. 172/21) z dnem izključitve dobavitelja iz bilančne sheme dne 1. 1. 2022 samodejno in nemudoma prešli na zasilno oskrbo.

Pri tem vas dodatno seznanjamo, da se cena električne energije za zasilno oskrbo obračunava po ceniku zasilne oskrbe, in je do 25 % višja od borznih cen za nakup energije na trgu. Cenik zasilne oskrbe je objavljen na spletni strani SODO d. o. o. https://www.sodo.si/ostali-ceniki/cenik-za-zasilno-oskrbo-z-elektricno-energijo in se v skladu z veljavnimi predpisi ter glede na rast cen električne energije na trgu, usklajuje predvidoma mesečno.

Lep pozdrav,

Involta d.o.o.